Μέχρι τώρα μπορεί να τραγουδούσατε απλά στο μπάνιο σας και να ξεδιπλώνατε το ταλέντο σας μόνο εκεί. Τώρα μπορείτε εύκολα να δείξετε το ταλέντο σας και μπροστά σε κοινό!

Ερχόμαστε στον χώρο σας με ειδικό επαγγελματικό εξοπλισμό για να οργανώσουμε ΚΑΡΑΟΚΕ ΠΑΡΤΥ που θα απογειώσει το κέφι στο πάρτυ σας μέσα από έναν διαγωνισμό ταλέντων για να αναδειχτεί ο τραγουδιστής που κρύβεται μέσα σε μικρούς και μεγάλους!

Το καραόκε πάρτυ περιλαμβάνει dj, παρουσιαστή, ηχητική κάλυψη και δώρα για τους μικρούς μας φίλους. Είναι ένα ολοκληρωμένο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους επίδοξους τραγουδιστές!

Ένα καραόκε πάρτυ μπορεί να διοργανωθεί για ηλικίες από 5-105 ετών! Το μόνο που χρειάζεται είναι κέφι και διάθεση για να τραγουδήσετε με τους φίλους σας!

Πρόγραμμα 3 ώρες
Πρόγραμμα 3 ώρες150€

Δευτέρα έως Πέμπτη (εκτός αργιών) -20%

Magic Karaoke

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πάρτυ συνδυάζοντας το Karaoke αλλά και μαγικά show για οικογένεια και φίλους!
Το Magic Karaoke είναι απαραίτητο σε ένα πάρτυ-υπερπαραγωγή στο οποίο φροντίζει η ομάδα για την κάθε λεπτομέρεια. Πρόκειται για ολοκληρωμένο πάρτυ που περιλαμβάνει magic show, DJ, karaoke, ηχητικό και φωτιστικό επαγγελματικό εξοπλισμό!

Υπηρεσία Magic Karaoke
Υπηρεσία Magic Karaoke200€

Πρόγραμμα 3 ωρών

Δευτέρα έως Πέμπτη (εκτός αργιών) -20%

Image