Με πολυετή πείρα στο χώρο αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδήλωση προσφέροντας ηχητική και φωτιστική κάλυψη, με δυνατότητα ενοικίασης επαγγελματικού εξοπλισμού για τις ανάγκες μιας ιδιαίτερης μέρας που θέλετε να γιορτάσετε και να τη νιώσετε ξεχωριστή!

Μέσα από μια ποικιλία υπηρεσιών ψυχαγωγίας όπως show μαγείας

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εταιρική εκδήλωση, όπως επίσης εγκαίνια επιχειρήσεων, καταστημάτων και χώρων εστίασης, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Μάγοι, ξυλοπόδαροι, ανιματέρ και Dj’s είναι πανέτοιμοι να απογειώσουν την εκδήλωση σας αφήνοντας στους καλεσμένους σας την πιο γοητευτική εντύπωση που θα μπορούσατε να τους προσφέρετε.

Μια μοναδική παράσταση από τους μάγους του Ελλάδα έχεις ταλέντο Δημήτρη Μουσουράκη, Μάγο Λούκο και Amazing Dio που άφησε μικρούς και μεγάλους με το στόμα ανοιχτό!

Οι μάγοι Δημήτρης Μουσουράκης, Μάγος Silver και Μάγος Loukos σε μια από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς.

Με πολυετή πείρα στο χώρο αναλαμβάνουμε κάθε είδους σχολικής εκδήλωσης και εκδήλωσης δήμων και πολιτιστικών δρώμενων.

Επίσης σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία οργανώνουμε χριστουγεννιάτικα και καλοκαιρινά πάρτυ με μουσική και σπέσιαλ εφέ, καθώς επίσης και αποκριάτικα πάρτυ με μάγους, ταχυδακτυλουργούς και ανιματέρ που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους.

Ο Μάγος Δημήτρης Μουσουράκης και οι έμπειροι συνεργάτες μας έρχονται στο χώρο σου για να σου χαρίσουν αξέχαστες στιγμές μαγείας και μυστηρίου!!!

Stage Magic - Μια μοναδική παράσταση που περιέχει απίστευτες οφθαλμαπάτες και εντυπωσιακά μαγικά κόλπα που σίγουρα δεν έχετε ξανά δεί από κοντά!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ EVENT

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟNEWSLETTER

Ενεργοποιήστε τη Javascript για να υποβάλετε αυτήν τη φόρμα