Ο Dj μας ήταν στις εταιρικές εκδηλώσεις που έκανε η Cosmote και η μουσικές μας επιλογές χάρισαν στους καλεσμένους μια αξέχαστη εμπειρία! Επαγγελματικός ηχητικός εξοπλισμό, φωτορυθμικά, εντυπωσιακά dj booth και επαγγελματίες dj's είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε!

Ενα ολοκληρωμένο πακέτο γάμου είναι αυτό που επέλεξε το ζευγάρι στο κτήμα Glamour Palace. Η εταιρεία μας έχει αναλάβει τον ηχητικό εξοπλισμό ( 4 επαγγελματικά ηχεία 15" και ένα subwoofer 18" ) Φωτορυθμικά πίστας ( par led & beam eyes) φωτιζόμενο dj booth μαζί με 2 φωτιζόμενα totem, εφέ καπνού και επιδαπέδια πυροτεχνήματα. Ένα πακέτο που προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα μοναδικό πάρτυ γάμου. Η είσοδος του ζευγαριού έγινε στις 21:00 και το πάρτυ κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Dj για γάμο είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια και η ομάδα το γνωρίζει πολύ καλά αυτό!

Η ομάδα μας ήταν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του στρατοπέδου Σακετα στην Καισαριανή ΕΚΕΜΣ και χάρισε αμέτρητα παιδικά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους


Ένα ακόμα γλέντι γάμου που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον κόσμο να χορεύει και να γιορτάζει μαζί με το ζευγάρι την ομορφότερη μέρα της ζωής τους!

Το πακέτο Dj που έχει επιλέξει το ζευγάρι περιλαμβάνει επαγγελματικά ηχεία 15" , φωτορυθμικά par led και beam eyes , dj booth , εφέ καπνού και επιδαπέδια πυροτεχνήματα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟNEWSLETTER

Ενεργοποιήστε τη Javascript για να υποβάλετε αυτήν τη φόρμα