ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Επαγγελματικό φουσκωτό πάρκο που μπορεί να απογειώσει την διάθεση των μικρών μας φίλων και να χαρίσει ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού. Ιδανικό για παιδικά πάρτυ και βαφτίσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους! Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δυό!

1) Το στρουμφοχωριό το οποίο εχει διαστάσεις: Μήκος: 4,80m / Πλάτος: 2,00m (συν 1,60m σύνδεση μοτέρ) / Ύψος: 2,20m

2) Τρενακι με τσουλήθρα το οποίο έχει διαστάσεις: Μήκος: 2,90m / Πλάτος: 2,90m (συν 1,60m σύνδεση μοτέρ) / Ύψος: 1,70 μ

Φουσκωτό Πάρκο

Σχόλια Πελατών

Οι πελάτες μας, μας έχουν αξιολογήσει με τον πιο θετικό τρόπο! Δείτε τι έχουν πει για εμάς και αφήστε και τα δικά σας σχόλια:

Google Reviews

Όροι ενοικίασης

1) Η εταιρεία αναλαμβάνει την επίβλεψη των παιδιών μόνο κατόπιν συνεννοήσεως και με επιπλέον επιβάρυνση. Σε διαφορετική περίπτωση, η ευθύνη των παιδιών, είναι δική σας.

2) Σε όλα τα φουσκωτά παιχνίδια απαγορεύεται αυστηρώς για λόγους ασφαλείας, τα παιδιά να παίζουν με γυαλιά, τσίχλες ή ότι άλλο υλικό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την ασφάλεια τους.

3) Σε περίπτωση οποιασδήποτε καταστροφής των παιχνιδιών, το κόστος επισκευής επιβαρύνει τον πελάτη.

4) Βάση των κανονισμών της Ε.Λ.Λ.Ο.Τ. τα φουσκωτά παιχνίδια απαγορεύεται να λειτουργούν με βροχές και δυνατό αέρα. Σε αυτήν τη περίπτωση η προκαθορισμένη συμφωνία ακυρώνεται.

5) Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά, εγκατάσταση, και το μάζεμα μετά το πέρας της εκδήλωσης.

6) Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την δυσκολία μεταφοράς και εγκατάστασης των παιχνιδιών στον χώρο του πελάτη, ανάλογα με την διάρκεια της ενοικίασης.

7) Αν τα παιχνίδια έρθουν στο χώρο παράδοσης, και δεν έχει γίνει ακύρωση, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να καταβάλει το μισό της συμφωνημένης τιμής. Αν τα παιχνίδια ανοιχτούν, τότε επιβαρύνεται με το συνολικό ποσό της συμφωνημένης τιμής. Η συμφωνία ενοικίασης μπορεί να ακυρωθεί μέχρι και μία (1) ημέρα πριν τη προκαθορισμένη ημερομηνία. Σε περίπτωση κακοκαιρίας και εφόσον δε δίνεται η δυνατότητα κλειστού-εσωτερικού χώρου, η συμφωνία ακυρώνεται εως και τέσσερις (4) ώρες πριν τη προκαθορισμένη ώρα.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!GALLERY

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟNEWSLETTER

Ενεργοποιήστε τη Javascript για να υποβάλετε αυτήν τη φόρμα