ΜΑΓΟΣ - ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Θα ήθελες να προσθέσεις στο πάρτυ σου μαγεία και να αφήσεις τους φίλους σου με το στόμα ανοιχτό;

Επαγγελματίες ταχυδακτυλουργοί είναι έτοιμοι να έρθουν στο πάρτυ σου και να γεμίσουν την ατμόσφαιρα με μαγεία και πρωτότυπα διαδραστικά νούμερα που θα καταπλήξουν τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους σου φίλους!

Κάθε magic show είναι ουσιαστικά μια παράσταση που διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει διαδραστικά πρωτότυπα μαγικά κόλπα που θα αντικρίσεις για πρώτη φορά στη ζωή σου και σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστα. Ετοιμάσου λοιπόν να δεις αντικείμενα να εμφανίζονται, να εξαφανίζονται και να αιωρούνται, αφήνοντάς το κοινό σου πραγματικά έκπληκτο!

Συγκεκριμένα ο Μάγος σηκώνει κάθε φόρα και από έναν διαφορετικό βοηθό από το κοινό, αφήνοντας τη μαγεία να επισυμβεί μέσα στα ίδια του τα χέρια! Μετά το πέρας της παράστασης τα παιδιά παίρνουν δώρο μια φανταχτερή μπαλονοκατασκευή.

Τέλος, όλη η παράσταση είναι πλαισιωμένη με πολύ χιούμορ και φαντασία, μέσα από δημιουργικά παιχνίδια και κεφάτες δραστηριότητες!

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας άμεσα και γεμίστε το παιδικό σας πάρτυ με εκπλήξεις και άφθονη μαγεία!

Magic Trick

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CLOWN! ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Δευτέρα έως Πέμπτη (εκτός αργιών) -20%

Στην τιμη δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Δείτε το μαγικό που έκανε ο Δημήτρης Μουσουράκης στους κριτές του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο"...

Σχόλια Πελατών

Οι πελάτες μας, μας έχουν αξιολογήσει με τον πιο θετικό τρόπο! Δείτε τι έχουν πει για εμάς και αφήστε και τα δικά σας σχόλια:

Google Reviews

ΥΠΗΡΕΣΙΑ KARAOKE ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Magic Karaoke

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο πάρτυ συνδυάζοντας το Karaoke αλλά και μαγικά show για οικογένεια και φίλους!
Το Magic Karaoke είναι απαραίτητο σε ένα πάρτυ-υπερπαραγωγή στο οποίο φροντίζει η ομάδα για την κάθε λεπτομέρεια. Πρόκειται για ολοκληρωμένο πάρτυ που περιλαμβάνει magic show, DJ, karaoke, ηχητικό και φωτιστικό επαγγελματικό εξοπλισμό!

Magic Karaoke
Υπηρεσία Magic Karaoke 200€

Πρόγραμμα 3 ωρών

Δευτέρα έως Πέμπτη (εκτός αργιών) -20%

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟNEWSLETTER

Please enable the javascript to submit this form