Ηχητική Κάλυψη ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Θεμελιώδες κομμάτι για μια επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση είναι ο εξοπλισμός που θα επιλέξετε. Η εταιρία μας λοιπόν πέρα από του έμπειρους Dj’s που διαθέτει, αναλαμβάνει επίσης την ηχητική κάλυψη με υπερσύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.

Απαράβατος στόχος είναι η ομοιόμορφη, ποιοτική κατανομή του ήχου ώστε οι προσκεκλημένοι σας από τη μια μεριά να μπορούν να διασκεδάζουν χορεύοντας και από την άλλη να μπορούν να συνομιλούν στα τραπέζια που κάθονται δίχως να δυσκολεύονται από την ένταση του ήχου.

Την ώρα λοιπόν που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα απολαμβάνεται το μυστήριο του γάμου, ο έμπειρος τεχνικός μας θα πραγματοποιεί την ηχητική εγκατάσταση ώστε όλα να είναι έτοιμα την ώρα που θα εισέλθουν οι καλεσμένοι…. Και κυρίως το γαμήλιο ζεύγος!

Παρόλα αυτά, εάν επιθυμείτε να καλύψετε την ατμόσφαιρα με ζωντανή ορχήστρα, η εταίρα μας έχει επίσης την δυνατότητα να σας συντονίσει με τις απαραίτητες κονσόλες, μόνιτορ και μικρόφωνα που θα χρειαστείτε.

Παρακάτω αναγράφονται οι επιπλέον υπηρεσίες που διαθέτουμε:

  • *ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΗΧΟΥ
  • *ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ
  • *ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ
  • *ΕΦΕ ΚΑΠΝΟΥ
  • *ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ
  • *ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ


ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

2 Επαγγελματικά Ηχεία
2 Επαγγελματικά Ηχεία
120 €
4 Επαγγελματικά Ηχεία
4 Επαγγελματικά Ηχεία
200 €

Επιπλέον σας κάνουμε ΔΩΡΟ Φωτορυθμικό

4 Επαγγελματικά Ηχεία, Εφέ Καπνού
4 Επαγγελματικά Ηχεία, Εφέ Καπνού
220 €

Επιπλέον σας κάνουμε ΔΩΡΟ Φωτορυθμικό

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Σχόλια Πελατών

Οι πελάτες μας, μας έχουν αξιολογήσει με τον πιο θετικό τρόπο! Δείτε τι έχουν πει για εμάς και αφήστε και τα δικά σας σχόλια:

Google Reviews

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟNEWSLETTER

Ενεργοποιήστε τη Javascript για να υποβάλετε αυτήν τη φόρμα