Μέσα από τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε και τον ποιοτικό μας ήχο, σας εγγυούμαστε ότι η εκδήλωση σας θα είναι άψογη και κυρίως… δίχως απρόοπτα!

Επίσης η βάπτιση είναι μια από τις πιο ξεχωριστές ημέρες για κάθε γονέα και το παιδί. Αφήστε να φροντίσουμε εμείς για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων!

Πάρτυ χωρίς τον απαιτούμενο εξοπλισμό δε γίνεται!!!

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα ενοικίασης επαγγελματικού εξοπλισμού (ηχεία, ενισχυτές, κονσόλες, φωτορυθμικά) που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, σε πολύ προσιτές τιμές!

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση της βάπτισής σας σχετικά με τις ανάγκες σε φωτισμό και ειδικά εφέ ώστε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους!

Μεταξύ άλλων, υπάρχουν σπέσιαλ εφέ ξηρού πάγου ώστε να χορέψετε τον πρώτο χορό του γάμου σας πάνω στα σύννεφα, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη στιγμή για τους νεόνυμφους αλλά και τους καλεσμένους!

Μπορείς να δώσεις μια ξεχωριστή νότα με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα για το πάρτυ βάπτισης, με επιδαπέδια και εναέρια πυροτεχνήματα.

Εδώ και χρόνια στα πιο μεγάλα events χρησιμοποιούνται πυροτεχνήματα και ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ για εμάς είναι το πιο σημαντικό γεγονός εκείνης της ημέρας!!!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟNEWSLETTER

Ενεργοποιήστε τη Javascript για να υποβάλετε αυτήν τη φόρμα